«Крок до лідерства 2012» або школа виживання по ФРІшному!

Їхати чи не їхати? — таке питання постало, коли я отримала підтвердження участі у фрі-таборі «Крок до лідерства 2012». Як завжди все вирішилось в останній день, коли нарешті знайшовся спальник...

      22.08.2012 І ось я вже в дорозі до Франика, ще 2 години автобусом (через мости, ліси, поля) ось і Уніж. Якісь розвалини з малюнками(гарними), першоприбулі учасники, профі — фрішники допомагають розкласти палатку… Відкриття табору. Спочатку приглядаюсь до учасників та організаторів. Ще не зовсім усвідомлюю де я і що робити. Знайомство в ігровій формі, ким я тільки не побувала у цей день: вогнем, водою, повітрям, землею і навіть їжачком. До кінця дня вже всіх запам 'ятала, кого по імені кого асоціативно. Вечір і перша ватра. Гостинний власник території на якій розміщувався табір і представлення кожного міста — багатенько нас зібралось… Після ватри — солодкий сон, вперше в палатці, на каріматі, ще й у спальнику (весела видалась ніч).
 
     23.08.2012 «Вставай, мила моя, вставай....» — сьома ранку. Підйом, руханка, смачний сніданок, улюблена рефлексія і цікаві тренінги про третій сектор, нові медіа, ЗМІ і т.д.  Чудова ватра з Олександром Солонтаєм.  Нарешті впорядковані думки і впевненість у тому, що роблю. Міцний сон.
 
    24.08.2012 Традиційно «Вставай, мила моя...». І вже звично прокинутись за декілька хвилин сьомої і не вилазити зі спальника доти, доки пісню не почуєш, і таке приємне доброго ранку)) Особливий день у житті кожного патріота — ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Все по плану: руханка, сніданок, тренінги, обід, тренінги, смачна вечеря і дискотека з українськими піснями))    А потім хто куди — в обійми Морфея чи на міні- ватру з піснями під гітару...
 
  25.08.2012 Останній повноцінний день в Уніжі.  Спочатку стало сумно, проте це відчуття швидко розвіялось. Практичні тренінги з тайм-менеджменту, практичної психології, поліграфії були цікавими і насиченими. У вільний час ми купались на річці. Тепла вода і активні ігри не могли не радувати. Погода і чудові люди навколо не давали сумувати і думати про від'їзд… У цей вечір була остання ватра, пісні та ігри до 3 години… Сон був коротким, але солодким))
 
    26.08.2012 День відїзду.  Вже звична руханка, сніданок і метушливий збір речей. Офіційне закриття табору. І ось першу «партію» таборівців відправили до Івано — Франківська… Трохи сумно, але так має бути… В очікування другого автобуса встигла провести майстер — клас по плетінню колосків, дівчата ставали в чергу)) Прибуло 2 автобуси, ледве втиснувшись вирушили до Франківська. Сльозливі прощання, невеличка прогулянка містом і знов перон. До прибуття потяга 3 хвилини. Фінальні фото і… злива. Мокрі та щасливі — хтось із нетерпінням чекає вдома)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте