Продовжуючи хвилю...

Передвиборча агітація йде повним ходом. Важливо не потонути в потоці інформаційних помиїв, якими так щедро поливають нас кандидати.
«Академія громадянина»??? Хіба, щоб бути громадянином треба вчитись? Та ще й не просто, а в академії?? Виявляється, не просто треба, а — необхідно. Бути свідомим громадянином, відповідальною людиною, не просто, проте можливо.
   Що ж такого у цій академії і чи потрібна вона взагалі? Беззаперечно — потрібна! Можна довго і нудно розповідати про те, хто хороший, а хто поганий; хто гідний бути у владі, а хто ні, але вибір за кожним із нас. Для того щоб робити його свідомо і зважено, необхідно знати певні тонкощі.
«Академія  громадянина», а точніше — досвідчені тренери, дають необхідні механізми, які дозволяють розширити кругозір і побачити кандидата з різних сторін. Кожна сесія сповнена цікавою інформацією, яку кожен із слухачів легко може перетворити на якісні знання та практичну користь.
   На першій сесії Ігор Буркут допомагав учасникам якісно проаналізувати політичну ситуацію в Україні напередодні виборів. Наталі та Вероніка Круглашови  провели тренінг на якому слухачі академії мали змогу профільтрувати критерії доброчесності та оцінти їх важливість при обранні того чи іншого кандидата.
Друга сесія запам'яталась своєю практичністю: моніторинг місцевих ЗМІ, інформаційне суспільство, сучасні політичні технології тап їх застосування, не просто лекції, але і контретні завдання, які виконували учасники, дозволили краще зрозуміти та освоїти подані матеріали.
   Сесія третя запам'яталась би мені краще, якби я на ній була. Проте судячи з відгуків — було гаряче.
Отже, три робочих неділі вже позаду, попереду ще багато роботи. Четверта сесія обіцяє бути не менш насиченою ніж попередні. Літо закінчилось та попереду, ще багато цікавого!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте