Тобі справжній!

Зранку одна, вдень інша, а ввечері в ній вже не впізнати тих двох, що були до цього...
Але ж яка вона — ось ця справжня? Тоді, коли щойно вставши з ліжка, миттю біжить до дзеркала, щоб побачити своє сонне відображення? Злегка скуйовджене волосся, напівзаплющені очі і дуже кумедний вираз обличчя)
А може справжня та, що натягнувши на себе маску байдужості та непомітний одяг, біжить по справам, щоб хоч трішки наблизитись до своєї мрії… І за цією, на перший погляд, звичайною жінкою, захована ніжна, тремтяча від кожного подиху вітру, що зветься життям — душа.
А як щодо тієї, що після важкого дня приходить додому і знявши вже звичну маску, готує смачну вечерю, вклавши в неї всі свої вміння і головне — любов. А потім із задоволенням присівши біля каміну, мріє про краще майбутнє.
Хоча ні, все не те… мабуть така: прийнявши ароматну ванну, обгорнувшись улюбленим рушником стоїть перед дзеркалом і створює диво… Сьогодні особливий вечір. Нарешті вона зустрінеться з тим, думки про кого розпалювали пристрастне полум'я відчуттів та емоцій.
Підкреслює очі улюбленим відтінком легкої димки, додала своєму погляду виразності і необхідної «глибини». Спокусливості губ підкреслена ніжним блиском з ароматом ванілі та шоколаду. Нове плаття та босоніжки чудово доповнюють образ та додають упевненості. Нарешті готова… Встигла… І ось довгоочікуваний дзвінок у двері — це ВІН… Відчиняє двері… Симпатичний… Вечір обіцяє бути цікавим)
P.S: Ну і де вона, та сама справжня???????

2 коментарі

Максим Волошин
жінка=)
вона справжня тоді, коли не бреше!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте